Beslut om Uttagningstävling inför yrkes-SM

Utifrån den uppkomna situationen på Alléskolan i Hallsberg har vi beslutat att ställa in uttagstävlingen i Hallsberg – men det stoppar inte oss från att ändå genomföra en uttagningstävling!

Det vi har beslutat är följande:

Plattsättare

Alla som skulle ha varit med i Hallsberg kommer att få tävla på Yrkes-SM i Helsingborg.
Detta innebär sex elever från följande skolor: Ullevigymnasiet, Uppsala Yrkesgymnasium, Strömbackaskolan, Alléskolan, Harska och Viskastrandsgymnasiet.

Murare

Alla som skulle ha varit med i Hallsberg kommer att få tävla på Yrkes-SM i Helsingborg.
Detta innebär sju elever från följande skolor: Alléskolan, Uppsala Yrkesgymnasium, Järfälla Gymnasium, Strömbacka, Vipan, Harska och Viskastrand.

Träarbetare

För träarbetarna gäller följande upplägg:
Vi vill att varje skola anordnar sin egen uttagningstävling på torsdag 12/3 med en gemensam start samt information kl 09:00 och tävlingstid mellan 09:30-15:30. Detta för att vi i största mån ska kunna köra tävlingen samtidigt och, om än på distans, tillsammans. Vi ska på ett eller annat sätt få till något via de sociala kanalerna som finns med liverapporter, bilder mm. Mer info om detta i morgon, tisdag. Om ni inte har möjlighet att tävla på torsdag meddela detta till oss så snart som möjligt

Ritningar och materiallistor:
Alla skolar och lärare kommer under morgondagen få ut ritningar, bedömningsformulär och materiallistor. Resultaten skickas in till vår ansvariga expert Calle Spång varefter de med högst poäng kommer att få tävla på Yrkes-SM i Helsingborg.

Slutresultatet kommer att meddelas på måndag den 16/3.

Vi hoppas , trots omständigheterna, få till en positiv och trevlig tillställning och att ni inte har fått allt för stora problem med anledning av de uppkomna situationen.

Vid frågor kontakta michael.gustafsson@byn.se