Uttagningstävling i Hallsberg inställd

Under söndagseftermiddagen 8 mars informerades skolans ledningsgrupp om att en medarbetare och en elev vid Alléskolan testats positivt för coronavirus. Skolans ledning befinner sig i högsta beredskapsläge, och beslutade under söndagskvällen att hålla Alléskolan och Allévux stängd måndagen 9 mars och tisdagen 10 mars. Skälet till att skolan hålls stängd är att skolans ledning behöver tid att kartlägga och hantera den uppkomna situationen. Beslutet innebär att alla elever och medarbetare stannar hemma under måndagen och tisdagen.

Läs mer på Alléskolans hemsida

Uttagningstävlingen är preliminärt inställd

I och med att Alléskolan håller stängt åtminstone måndag och tisdag denna veckan har CSS beslutat att preliminärt ställa in uttagningstävlingen. Mer information kommer ges senare i eftermiddag. Vi beklagar självklart de följder detta beslut ger men i nuläget ser situationen ut så här.