YRKES-SM INSTÄLLT

Worldskills Sweden och Yrkes-SM meddelade idag på förmiddagen följande:

”Regeringen beslutade 11 mars 2020 med stöd av 2 kap. 15 § ordningslagen (1993: 1617) att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar enligt samma lag, med 500 eller fler deltagare, tills vidare inte ska vara tillåtna i Sverige. Detta beslut fattades med anledning av att begränsa den pågående samhällsspridningen av Covid-19.
Med anledning av ovanstående beslut och att det endast är sex veckor kvar till genomförandet av Yrkes-SM ser vi ingen möjlighet att genomföra evenemanget. Det finns från WorldSkills Sweden och Familjen Helsingborg en vilja att genomföra Yrkes-SM eller delar av evenemanget vid ett senare tillfälle. Vi arbetar gemensamt med att undersöka vilka möjligheter som finns för detta längre fram.”

Se länk: https://yrkessm.se/2020/03/yrkes-sm-installt/

Vi på Construction Skills Sweden beklagar självklart detta då då vi alla sett framemot ett stort och roligt event i Helsingborg.
Nu måste vi acceptera denna trista situation.

Utöver den informationen vi ger er här har vi inte så mycket mer att erbjuda i nuläget. När Worldskills Sweden ger oss mer information om en ev annan lösning senare i tid återkommer vi.

Vid frågor kontakta info@byn.se